ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
ΔΟΚΙΜΙΟ-ΠΟΙΗΣΗ-ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

About Me

My photo
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, Greece
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΙΔΕΟΠΝΟΟΝ

ΠΟΙΗΣΗ

ΠΟΙΗΣΗ
ΚΟΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ
Powered By Blogger

Η ΨΥΧΗ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ

Η ΨΥΧΗ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ

ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝ-ΟΙΚΕΙΟΝ

Monday, January 11, 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΙΣ 400 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΗΜΕΗΛ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΤΛ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

8 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους διακριθέντες. Καλή και δημιουργική χρονιά στους διοργανωτές, πάντα ακούραστοι στο πολιτιστικό σας έργο...Τέτοιες προσπάθειες καταξιώνουν την λειτουργικότητα του διαδικτύου...τα λέμε...

    ReplyDelete
  2. Αναμονή τέλος λοιπόν... Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ωστόσο, θα ήταν καλό να ανακοινώνονταν εγκαίρως τα αποτελέσματα... :) Να παίρναμε έστω μία γεύση όσοι δεν είμαστε από Αθήνα!

    ReplyDelete
  3. Μα στις 11 Ιανουαρίου που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο ποστ λέει ότι τις επόμενες μέρες θα ειδοποιηθούν οι υπόλοιποι νικητές. Οπότε δεν είναι απίθανο να έχουν ειδοποιηθεί ήδη όλοι, έτσι δεν είναι;

    ReplyDelete
  4. το θέμα δεν είναι μόνο οτι δεν έχει δημοσιοποιηθεί τιποτα έως σήμερα, αλλά απο την αρχή υπάρχει ασάφεια σε κάποια ζητήματα όπως πχ ποιος-ποιοι θα έκριναν τα γραπτά, σημαντικό στοιχείο για την συμμετοχή σε διαγωνισμό, τους οποίους γενικά και συγχωρέστε με θεωρω λιγάκι διαβλητούς χωρις να υπονοώ κατι για τον συγκεκριμένο.
    Πολύ μπερδεμένη πάντως η όλη προσέγγιση καθώς εφόσον μέσα απο το blog κάνεις γνωστό το διαγωνισμό στο ευρύ κοινό οφείλεις να ενημερώνεις τακτικά και να δείχνεις οτι υπάρχεις ως διοργανωτής και αποδεκτης των πονημάτων των συμμετεχόντων.

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα σε όλους. Καλή εβδομάδα. Τελικά, τι έγινε με την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου; Πώς θα μάθουμε λεπτομέρειες όσοι δεν είμαστε από Αθήνα και δεν στάθηκε δυνατό να δώσουμε το "παρών";

    ReplyDelete
  6. Είναι τουλάχιστον εμπαιγμός, το γεγονός ότι δεν μπήκε κανείς στον κόπο να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, δίνοντας πληροφορίες για έναν διαγωνισμό που ανακοινώθηκε ηλεκτρονικά. Καμιά απάντηση στα mail που εστάλησαν -στις διευθύνσεις που δόθηκαν ως contacts- καμιά ανάρτηση στο ίντερνετ, ούτε καν στη σελίδα του διαγωνισμού στο fb. Γίνονται δεκάδες λογοτεχνικοί διαγωνισμοί, όλοι χαρακτηρίζονται από σεβασμό προς τους συμμετέχοντες. Απαράδεκτο να μην μάθουμε ποιοί κέδρισαν, ονόματα, τίτλους διηγημάτων και γενικότερα λεπτομέρειες. Απαράδεκτο!

    ReplyDelete
  7. oi anthropoi einai anekdota.sto blog ideopnoon http://ideopnoon.blogspot.com/
    einai kai eironikoi

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Blog Archive

ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝ-ΟΙΚΕΙΟΝ

  • ΠΟΙΗΣΗ - ΑΡΕΤΗ ΓΚΙΩΝΑΚΗ
Powered By Blogger