ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
ΔΟΚΙΜΙΟ-ΠΟΙΗΣΗ-ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

About Me

My photo
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ, Greece
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΙΔΕΟΠΝΟΟΝ

ΠΟΙΗΣΗ

ΠΟΙΗΣΗ
ΚΟΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ

My Blog List

  • - *Ανακοίνωση* *1ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός * *«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» * *Διηγή­ματος – Ποίησης Εφήβων (12 έως 17 ετών)* *Με Ελεύθερο Θέμα* *Όροι σ...
    1 day ago

Η ΨΥΧΗ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ

Η ΨΥΧΗ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ Σ' ΕΙΧΑ ΕΔΩ

Loading...
ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝ-ΟΙΚΕΙΟΝ

Tuesday, May 29, 2007

ΙΑΜΒΟΣ Περιοδικό Λόγου και Τέχνης

Σημείωμα Εκδότη

Η Εταιρεία Τέχνης και Πολιτισμού "Ίαμβος" και το ομώνυμο περιοδικό συμπληρώνουν πέντε χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γράμματα.

Όλα αυτά τα χρόνια, το περιοδικό "Ίαμβος" παρέμεινε προσηλωμένο στους αρχικούς στόχους για την ανάπτυξη και τη διεύρυνση της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού παρουσιάστηκαν κείμενα πολλών καταξιωμένων πνευματικών ανθρώπων, αλλά και εκείνων που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστοί στο ευρύ κοινό. Οι κατευθύνσεις και το όραμά μας ακολουθούν την ίδια πορεία, δίχως δεσμεύσεις και στεγανά.
Καλούμε λοιπόν, όλο τον πνευματικό κόσμο της χώρας να πλαισιώσει και να βοηθήσει με κάθε μέσο στη συνέχιση αυτής της δύσκολης προσπάθειας.
Ταυτόχρονα ως πολιτιστικός σύλλογος, πραγματοποιήσαμε σειρά εκδηλώσεων προβάλλοντας το έργο αρκετών δημιουργών και αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό διαφόρων γεωγραφικών περιοχών της Ελλάδας.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Blog Archive

ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝ-ΟΙΚΕΙΟΝ

  • ΠΟΙΗΣΗ - ΑΡΕΤΗ ΓΚΙΩΝΑΚΗ